Leje

Hvorfor eje, når du nemt og billigt kan leje...?


Hos FESTMESTEREN kan du leje alt til dit arrangement, lige fra to personer til et par tusinde. Når du planlægger et arrangement, uanset størrelse, er der mange praktiske ting at tage stilling til.


Gør det nemt for dig selv og lad FESTMESTEREN hjælpe dig med at sammensætte en festpakke, der følger dine ønsker for dit arrangement, og lad FESTMESTEREN gøre arbejdet.

 

Du er velkommen til selv at hente og afleverer det lejede i forretningen, men vi vil også gerne levere og afhente det for dig. Opvasken skal du ikke tænke på, da vi sørger for at vaske det lejede op,

du skal blot skrabe madrester fra og sætte servicen i kasser igen. Opvasken er inkluderet i prisen.


Til højre kan du se, hvilke muligheder vi har for at dække netop dine ønsker. Vi udvikler os hele tiden, på flere nye spændende produkter. Hvis ikke vi lige har det du søger, spørg endelig, for måske kan vi alligevel trylle det frem?


Lejebetingelser:


Vores varerne leveres i efterset og rengjort stand og returneres i samme stand. Evt. returneret           snavset/defekt materiale rengøres/repareres for lejeres regning.


Service er ligeledes leveret i rengjort stand, direkte fra vores opvaskemaskiner, og klar til brug. Servicen returneres dog gerne i snavset stand, da opvasken er inkluderet i udlejningsprisen. Glassene og kander tømmes og stilles i kassen på foden, og tallerkener, skåle og fade skrabes fri for madrester og puttes i de medleverede poser, inden tallerkener kommes i kasserne. Bestik kommes i de medbragte spande uden poser.


Lejer er ansvarlig for alt materiale fra udleveringstidspunktet til det er os i hænde igen.


Evt. reklamation skal fremsættes INDEN ibrugtagelse. Nødtelefon er 61 70 55 00


Materialet leveres med varetbil, kontakt os venligst ved specielle tilkørselsforholdLejeperioden:


Udlejningspriserne er baseret på op til 3 døgns udlejning, med mindre andet er aftalt og det fremgår af ordren. Af logistiske årsager vil materialet nogle gange blive leveret før og afhentet senere, men vi bestræber os altid på at afhente materialet hurtigst muligt efter arrangementets afholdelse.


Ønskes en længere lejeperiode giver vi gerne et tilbud


Ordren kan afbestilles eller reguleres nedad indtil 7 dage før ibrugtagning. Ved senere afbestilling betales halvdelen af lejen, dog ikke transport og rengøringen.


 

Erstatning:


I lejeperioden bærer kunden overfor udlejer fuldt og helt risikoen og ansvaret for skader på det lejede materiale, ligesom kunden hæfter for bortkommen materiale.


 

Betalingsbetingelser:


Betalingen for det lejede materiale er kontant, hvis ikke andet er aftalt.


Vores bankforbindelse er Nordfyns Bank, reg.nr. 6867 og kontonummer 0001057419

Copyright © All Rights Reserved