Om os


Vi elsker events! 

Vi er altid klar til at hjælpe dig med planlægningen af din fest. 

Hvem er vi?


Festmesteren har en lang historie bag sig, faktisk startede vi med at leje service ud allerede i 1950'erne. Vi har en bred erfaring med både små privatfester og store fejringer. Vi er et team bestående af Palle og Jennie. Sammen udgør vi Festmesteren. Hos os kan du leje telte, borde, stole, service, duge og servietter. Vi har et stort udvalg af alt hvad du skal bruge til at skabe de perfekte rammer. Har vi det ikke, hjælper vi meget gerne med at skaffe det via vores brede netværk.  


Palle har mange års erfaring inden for opstilling af telte og gulve. Han kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, så du får plads til alle dine gæster. 


Hos Festmesteren er Jennie ansvarlig for salg og markedsføring. Hun har dygtiggjort sig inden for event-planlægning og har mange ideer til hvordan du kan skabe en unik fest for dig og dine gæster.

Hun kan hjælpe dig med ideoplæg og planlægning af din fest eller dit arrangement. 

 

Mød teamet bag Festmesteren

Palle De Place

Ansvarlig for telte og daglig drift

Jennie Baggesgaard

Ansvarlig for salg og marketing

Vores services


Planlægning af fest, opstilling af partytelte, borddækning og styling af din venue...

Planlægning af din fest

Vi vil gerne være de første du ringer til når du skal holde fest.

Vi kan hjælpe dig godt på vej med planlægningen af din fest. Både det praktiske og også med det kreative. Vil du have en fest der skal huskes så kontakt os i god tid og vi er klar med at hjælpe dig med inspiration. Opstilling af partytelt

Vi har mange års erfaring med opstilling af både partytelte og multipavilloner. Vores personale er uddannet i opstilling og vores telte er certificeret. Det betyder også at vi altid selv stiller op og tager telte ned igen.

Inden festen kommer vi ud kigger på hvilke muligheder der er for opstilling samt har en dialog med vores kunder om deres ønsker og tanker for placeringen.


Opdækning og styling af din venue

Når der skal holdes fest er der mange ting som skal klares i sidste øjebilk.

Vi kan hjælpe dig med borddækning og styling af dit, telt, festlokale eller hvor du skal holde din fejring.