Inspiration

Inspiration


- lad dig inspirere…


Æstetik og atmosfære er vigtige ingredienser, der skaber et uforglemmeligt arrangement. Dét dit øje indfanger, din mund smager, dine ører hører, din næse dufter og din krop mærker ved et arrangement, er dét, der skaber atmosfæren som omgiver gæsterne. Æstetik er magien bag et hyggeligt, vellykket arrangement.

Når du planlægger et arrangement, er der mange praktiske ting at tage stilling til. Det gælder alt lige fra gæsteliste og location, til at udvælge mad, vin og underholdning. Uanset hvilken størrelse fest du planlægger, vil der være en vis mængde opgaver, som skal løses. Vi ved, man har nok at se til, når der skal holdes et arrangement. For at dit arrangement kommer til at ose af magi, vil vi hellere end gerne hjælpe dig i planlægningen af dit arrangement...

Så gå roligt på opdagelse i vores brochure og lad dig inspirere. Vi glæder os også til at fremvise vores lokaler, hvor du finder inspirerende borddækning, gode idéer og ikke mindst, en uformel snak om dine forventninger til dit arrangement.- gennemtænkt…


Et gennemtænkt arrangement giver tryghed og sikkerhed for dig som vært. Det giver dig overskud til, at du kan hellige dig dine gæster og nyde dit arrangementet.

Vi mestre arrangementer fra to til flere tusinde kuverter. Det kan være en udfordring at få god plads til gæsterne og sikre at brand- og sikkerhedskravene overholdes. Det er vores fornemmeste opgave, at bistå dig igennem disse detaljer med vores ekspertise og erfaring.

Skal det være gennemført – skal det være gennemtænkt. Fra champagneglas, rød- og hvidvinsglas, til kandelabre, bordpynt og udsmykning. Fra klassisk, romantisk eller professionel stil til tema- og højtidsfester. Hos FESTRESTEREN finder du præcis, hvad du har brug for af duge, servietter, farver og bordpynt, til at fremhæve og skabe den stemning du ønsker for dit arrangement. - vellykket…Når festen ikke kan gøres om, er det alfa omega, at gennemtænke og eventuel afprøve sine idéer inden dagen. Kreative og idérige planløsninger for dit arrangement, er krydderiet på oplevelsen. Du har mulighed for at dække et bord op i vores lokaler, ud fra dine ønsker, for at få det ideelle æstetiske indtryk af dine forestillinger til arrangementet. Og har du yderligere eller specielle ønsker, vil vi gøre alt for at opfylde disse, små som store opgaver.

FESTMESTEREN ligger stor vægt på at yde den bedste mulige service, og vi forsøger at rumme både den kvalitetsbevidste kunde og den økonomiske orienteret kunde. Derfor gør vi en dyd ud af, at lytte til dig og dine ønsker, så du bliver fuldt tilfreds med det, du lejer eller køber hos FESTMESTEREN. At skabe rammerne for en vellykket arrangement med dig, er vores største mission.