Huskeliste

Huskeliste til dit arangement

•Hvor mange gæster kan vi invitere, hvor mange er der plads til?

 

•Tag et mål af festlokalet helt fra ende til ende og fra side til side spørg så os.

 

•Eller: opmål haven eller pladsen, hvor teltet skal stå.

 

•Hvad med overtøj, skal der bestilles en garderobe?

 

•Hvad er menuen? Det er en fordel at have den nogenlunde på plads, inden bestilling af service.

 

•Skal der være velkomstdrink og natmad/skrub-a-mad?

 

•Skal der være buffetbord eller servering

 

•Bestilling af borde, stole, glas, porcelæn og bestik.

 

•Borddækning og pynt: farver, stofduge eller papirduge, stofservietter eller papirservietter,

lysestager, blomster, duge, servietter m.v.

 

•Bestille maden udefra?

 

•Ståborde til rygere eller hyggehjørne?

 

•Eksternt rygetelt?

 

•Skal der bestilles toiletter?

 

•Eller kok/kogekone

 

•Personale til anretning og servering

 

•Udsende indbydelser (Senest 1 måned før festen, helst 2)

 

•Markering af festens begivenhed

 

•Menuens sammenhæng

 

•Menukort. Bordkort og indbyddelser

 

•Bordets vine

 

•Kaffe, te, sukker og fløde samt tilhørende drikkevarer (cognac & likør)

 

•Drikkevarer til baren

 

•I øvrigt: Hvem skal ha´ hvem til bords?

(Husk af udfærdige bordplan og skrive bordkort.)

 

•Mon der er gæster, der ønsker øl eller NON-alkoholik?

 

•Husk altid vand

Copyright © All Rights Reserved